khablog

“Mijn zoektocht naar meer……”

Diëten, ik ben er inmiddels helemaal klaar mee. En nog steeds krijg ik opmerkingen van mensen die mij aanspreken en zeggen: “jee, wat ben jij afgevallen, wat zie je er goed uit, welk dieet heb jij gedaan?”

Dan ben ik na al die jaren van het volgen van diverse diëten zó blij dat ik eindelijk eens kan zeggen dat ik geen dieet volg maar dat ik mijn leefstijl heb veranderd.

Ik realiseer me dat dat erg kort door de bocht is, je leefstijl veranderen, ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan hoor ik jullie roepen.

En laat dat nou precies de reden zijn dat ik via insta en nu via deze nieuwe website jullie mee wil nemen op “mijn zoektocht naar meer……”.
Ik ben gestart met de koolhydraatarme keuken, maar door mijn verdieping in een gezonde leefstijl, kwam ik tot de ontdekking dat er ‘meer’ is dan alleen maar koolhydraatarm eten.

Hoe heb ik het gedaan, waarom maak ik welke keuzes en welke keuzes maak jij?

Op mijn website vind je veel informatie en via deze blog zal ik regelmatig artikelen plaatsen die mij op dat moment bezig houden en waarvan ik denk dat het voor jou waardevolle informatie bevat.

Wellicht kun je dan makkelijker gezonde keuzes maken en ook jouw leefstijl blijvend veranderen.

Mag ik je gids zijn op jouw zoektocht?

4 Reacties

  1. Hey hey, graag zou ik je volgen en zo koolhydratenarme gerechtjes, onbijten,…. leren kennen.
    Groetjes Louisa

Reacties zijn gesloten.